Hosszas várakozás és előkészítő munka után Csonkahegyhát felkerült a digitális térképre. Az új, WordPress alapú weboldal külső megjelenésre és funkcióit tekintve alkalmazkodik a 21. század követelményeihez, és természetesen okostelefonon is könnyen böngészhető.

A képgalériába hamarosan felkerülnek az elmúlt évek neves eseményein készült fényképek – szüreti felvonulások, falunapok, ünnepek, stb. A főoldalon folyamatosan frissülő hírfolyam tájékoztatja településünk lakosait és az idelátogató vendégeket a helyi rendezvényekről, eseményekről, illetve ugyanitt olvasható lesz egy-egy nevesebb rendezvény után készült szöveges és képes beszámoló is.

A galériában található fényképek okostelefonon a klasszikus “oldalra húzással” böngészhetők, a híreket Facebook profillal rendelkező látogatók kommentelhetik, később lesz “Like” és “Megosztás” gomb is.

A letölthető dokumentumok menüpontba elsősorban az Önkormányzat működése során keletkező határozatok, rendeletek, beszámolók kerülnek fel, a törvényi kötelezettségének eleget téve. Később pedig az ügyintézést megkönnyítő űrlapok is ide kerülnek fel.

A weboldal Kustán Brúnó és Szombathelyi Tamás közreműködésével jött létre. A hírfolyamot Simon Tiborné szerkeszti, míg az önkormányzati részt Simon Miklósné végzi. A galéria fényképeit Simon Tiborné és Dr. Literáti-Nagy Ferenc készíti, de természetesen a látogatók albumait is szívesen várjuk.

 

Kommentek

komment